Referenties

Wat vinden anderen over werken met mij? Hieronder een kleine greep uit de reacties van mensen met wie ik samenwerk en/of voor wie ik werk heb uitgevoerd.

Ik ben super tevreden over de werkzaamheden van Vivienne. Op de avond dat ik op Facebook mijn promotie deed, viel mijn (al oude) website uit. Ik belde in de avond na tienen en werd door Vivienne direct geholpen.  Zij fixte het meteen! Zo blij met Torin.

Laura Daggers-de Koning

Vivienne is snel, deskundig en helpt je echt vooruit. Bovendien legt ze zaken supergoed uit en is ze heel volledig. Ik ben heel blij met haar professionele ondersteuning bij verschillende projecten.

Maaike van Kempen
Podiumbouwer

Vivienne is professioneel, klantgericht, competent, eerlijk en superproductief. Wat wil je als opdrachtgever nog meer? Ik ken echt niemand die zo snel en trefzeker een idee in werkelijkheid omzet als Vivienne.

Peter Kleynjan
directeur Quantis BV

Ik stuur Vivienne een mailtje met wat ik wil, ze voert dat door, zet het op een proefsite en laat dat gelijk weten. Even later belt ze met de vraag of het naar je zin is… Mijn wijzigingen zijn zo altijd supersnel doorgevoerd!

Shirley van Dal
eigenaar De Duizendpoot ondersteuning & organisatie

Ik ken niemand die moeilijke technische verhalen op internet zo begrijpelijk kan maken als Vivienne. Ze denkt mee, geeft goed advies en houdt zich aan de afspraken. Een prima vrouw om mee samen te werken.

Yvette van den Boogaard
eigenaar Inpakken en Weggeven

Ik werk vooral graag met Vivienne omdat zij zélf met ideeën komt. Zodra we het eens zijn over wat er gedaan moet worden gaat ze snel aan de slag. Het is altijd op tijd af.

Ernst Roza
eigenaar Chaos Internet Services