Een nieuwsbrief versturen

Je snapt dat e-mailmarketing werkt. Daarom wil je je lijst met e-mailadressen aanvullen en jouw klanten voorzien van informatie, tips en aanbiedingen. Misschien wil je bij je nieuwsbrief ook e-books of andere downloads aanbieden.

Hoe dan ook: jij wilt een duurzaam contact met jouw netwerk. En door in de inbox van jouw contacten te belanden, zorg je ervoor dat ze jouw bericht met aandacht kunnen lezen.

Ik help je met het ontwikkelen van een nieuwsbrief

Met mijn kennis en ervaring help ik je met het ontwikkelen, inrichten en versturen van jouw nieuwsbrieven vanuit MailChimp. Zodat:

Wat levert dit jou op?

Ik richt het mailprogramma zo in dat het voor jou slechts een kwestie van beheren wordt.

Alle basisinstellingen staan goed en nieuwe inschrijvers ontvangen als vanzelf jouw nieuwsbrief (eventueel met weggever). Uit de uitgebreide statistieken leer je hoe jouw nieuwsbrief wordt ontvangen.

Wil je na een eerste zelf een tweede nieuwsbrief kunnen versturen? Zonder hulp? Dat kan! Ik maak een persoonlijke video-instructie voor je. Je krijgt dan alle stappen te zien die nodig zijn om zelf nieuwsbrieven te leren versturen. Zo kun je zelfstandig en zo vaak als jij wilt jouw contacten onderhouden.

Kosten

De kosten voor het opzetten van de nieuwsbrief incl. persoonlijke video-handleiding bedragen €600 excl. BTW. Dit bedrag omvat:

De kosten zijn excl. eventuele Mailchimp-abonnementsgelden.