Websitebouw

Je wilt een nieuwe website. Graag eenvoudig beginnen en zelf de inhoud bewerken.

Je wilt een website die je helpt de juiste klanten te werven. Je wilt er informatie op over jouw bedrijf en je klanten. Misschien wil je ook ruimte voor een blog of een koppeling met je nieuwsbrief?

Een solide website

Dat kan allemaal. Ik maak een WordPress website voor je. Met WordPress heb je een solide basis voor jouw nieuwe website. Wil je over een tijdje iets toevoegen, dan kan dat.

Welke opties je zoal toe kunt voegen:

Ontwerp en bouw

Indien er nog geen ontwerp aanwezig is, gaat één van de ontwerpers waar ik mee samenwerk met jou aan de slag om een website te ontwerpen die helemaal in jouw stijl is en uitnodigend voor de bezoekers.
Als het ontwerp naar wens is ga ik vervolgens aan de slag om dit om te zetten in een functionele en gebruiksvriendelijke website.
Ik hou gedurende dit traject contact middels bellen of videobellen, zodat we samen naar een goed eindresultaat werken.

De investering is eenmalig

Omdat het fijn is als je investering in de website eenmalig is, krijg je een handleiding. Ook krijg je een persoonlijke videoinstructie voor je. Met die videoinstructie leer je zelf je website te beheren. Je leert hoe je een blog toevoegt, hoe je teksten aanpast, pagina’s toevoegt, hoe je het menu aanpast, hoe je afbeeldingen aanpast en nog veel meer.

Zo ben je niet afhankelijk van mij of een andere webbouwer en kun je echt zelfstandig zijn!

Kosten

De bouw van een WordPress website kost vanaf €2200 excl. BTW. Wat krijg je hiervoor?

Veelgestelde vragen

Ik zie bij een ander een website voor €300. Waarom zou ik die niet nemen?

Als wij samenwerken krijg je mijn aandacht. Ik verdiep me in wat jij nodig hebt en bouw dat samen met je. Het resultaat is een unieke website en geen 13 in een dozijn met als enige verschil jouw logo boven de pagina.
Ik adviseer je in de keuzes die je kunt maken. Ik denk mee en soms ook tegen. Behalve mijn aandacht voor jou en je bedrijf tijdens de bouw, krijg je natuurlijk ook de uitgebreide instructievideo’s waarmee je vervolgens zelfstandig kunt werken aan je website.
Zo is een webbouwer aan jouw zijde geen must meer en maak ik mezelf overbodig.

Werk je alleen?

Nee. Ik werk samen met grafisch ontwerpers om jouw website die unieke uitstraling te geven. Daarnaast vlieg ik waar nodig ook tekstschrijvers of marketing-experts in.
Zo weet ik zeker dat we ook jouw project tot een goed einde gaan brengen.

Ik heb al een website, maar ben toe aan een nieuwe. Past dit dan bij mij?

Als je al een website hebt, is de procedure iets anders. We kiezen er dan bijvoorbeeld voor je nieuwe website achter de schermen te bouwen, terwijl je oude website nog even online blijft.

Ik wil een webshop in mijn website. Kan dat?

Jawel. Een webshop in je site is geen probleem. Dankzij het gebruik van WordPress kun je die eenvoudig toevoegen.
Ik maak graag een offerte voor je voor het shop-gedeelte van je site.

Ik ken (een kind van) een kennis die ook met WordPress overweg kan. Is het dan niet handiger om die in te schakelen?

Ik snap dat je dat wilt. Je helpt op die manier deze persoon aan een zakcentje en bent zelf ook voordeliger uit. Een aantal van mijn klanten hebben dit ook zo aangepakt. Tot ze merkten dat ze meer professionaliteit nodig hadden dan de kennis kon bieden. Tot ze merkten dat het kind van de kennis in een tentamenperiode zat en geen ruimte hadden om een foutmelding op te lossen. Toen kwamen ze alsnog bij mij. Behalve dat het veel tijd kost om opnieuw naar je website te laten kijken, is het ook nog eens dubbel werk.

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

Als je wilt, kun je je website in een dag bouwen. Maar dat wil ik niet. Door meer tijd te nemen, kunnen ideeën rijpen en past het eindresultaat echt bij jou, je bedrijf en je doelgroep.
Daarom duren projecten zo’n week of 5. Op dag 1 lever je mij alles aan aan de hand van de op maat gemaakte aanleverchecklist. En op de laatste dag van week 5 draag ik de website aan je over inclusief de instructievideo’s.
Daar tussen in heb je uitgebreide feedbacksessies met de ontwerper en mij waarin we tot op detail door je website gaan om verbeteringen aan te brengen.

Wat heb je zoal gebouwd?

In mijn portfolio heb ik een aantal van mijn opgeleverde projecten opgenomen.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel hem gerust via info@torin.nl.